Jouw journey is toch ook uniek? Waarom die van je klant nog niet?!

Wij creëeren te gekke funnels voor rete ambitieuze dienstverleners die graag buiten de lijntjes kleuren! 

creative journeys anouk julian

Wil je jouw business ook naar de next-level tillen?

In de wereld van standaard weggevers, algemene e-mails en op het verkeerde moment het verkeerde aanbod presenteren in de customer journey geloven wij dat dit anders kan. Met te gekke lead magnets, gepersonaliseerde emails, chat systemen, loyaliteitsprogramma’s, support systemen en interactieve elementen zoals coole quizzes en (live) events zetten wij, aan de hand van alle data, jouw unieke business super persoonlijk neer!

We zijn gek op het bedenken, uitwerken en opzetten van creatieve marketing automatiseringen en het zorgen dat jij opvalt!

Zeg maar vaarwel tegen saaie sales funnels en hallo tegen een persoonlijke connectie! Zo val je nooit meer je klanten lastig met e-mails die ze niet willen lezen en kun je geautomatiseerd doorgroeien!

Wij hebben ambities! Heb jij die ook?! 

Wij bouwen succesvolle funnels voor

logo nies cools 1 1
logo retail inkoper

Waarom zou je dit doen?

Een persoonlijke connectie

De wereld is al zo onpersoonlijk. Daar willen wij verandering in brengen! Bouw een persoonlijke band met je (potentiële) klanten en creëer loyale en terugkerende klanten. En dat geheel geautomatiseerd!

Krijg meer vrijheid

De data zorgt voor een extra persoonlijke ervaring voor je klanten, helemaal geautomatiseerd. Zodat jij je bezig kunt houden met wat jou écht plezier geeft!

Jouw unieke journey

Gewoon anders! Geen saaie marketing funnels maar interactie tussen jou, het bedrijf en je klanten. Neem jouw klanten mee in de unieke reis die jouw bedrijf te bieden heeft!

Speciaal voor jouw ambities

Zoveel meer dan alleen email marketing. Creëer die customer experience door te gekke quizzes, gave events, chatbots, het maken van afspraken en nog veel meer…

Benieuwd hoe jouw journey eruit ziet?

Strategie

Wil jij verder groeien met je business en meer vrijheid voor jezelf creëren?

Samen gaan we aan de slag met jouw strategie! Waar wil je naartoe? Hoe ziet je huidige customer journey eruit? Welke te gekke producten heb je en hoe kunnen wij dit integreren voor jouw business?

Denk hierbij aan te gekke quizzes, live events, chat(bots), boekingstools, CRM, en gepersonaliseerde e-mails.

Alles zodat jouw klanten een persoonlijke ervaring krijgen!

Technische opzet

De hele strategie staat en alle opties zijn bepaald.

READY TO BUILD!

Tijd voor het technische stukje, geen zorgen dit word geregeld! Wij bouwen alle automatiseringen en zorgen dat alles met elkaar gelinkt staat.

Zo kunnen wij de meest persoonlijke ervaring bieden voor alle (potentiële) klanten die het beste past bij jouw business en strategie.

Optimalisatie

Wij hebben ambities! Jij ook? Zo ja, dan weet jij dat iets nooit af is. Het kan altijd beter.

Optimalisatie is dus key. Dit zorgt ervoor dat jij kunt doorgroeien maar ook dat jouw klanten de persoonlijke ervaring blijft krijgen van jouw business.

Focus op alle verzamelende data om de customer journey nog meer te verfijnen voor het ultieme resultaat.

Terugkoppelen, updaten, en samen doorgroeien. Altijd een keer inbegrepen en daarna wanneer en hoeveel jij dat nodig hebt!

Samenwerken

Je bedrijf groeit door: en je funnels moeten dus mee! Geen problemen, we gaan weer aan de slag samen met de strategie en we connecten de hele boel aan elkaar! 

Wij hebben ambities! Heb jij die ook?!

Laten we het hebben over jouw strategie. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk!🚀

© 2022 Creative Journeys | All rights reserved | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy