Marketing Automatisering

Voor rete ambitieuze coaches die hun klantervaring op #1 zetten

Creative Journeys Marketing Automatiseringen mobiel 1

Marketing Automatisering

Voor rete ambitieuze coaches die hun klantervaring op #1 zetten

Je bent rete ambitieus en wil meer vanuit impact en connectie gaan doorgroeien

Je bent rete goed in wat je doet en je haalt fantastische resultaten met je bedrijf, maar toch knaagt er iets… Je wil meer! Meer vrijheid, meer groei, en vooral meer impact maken. Maar in het doorgroeien ben je bang om de persoonlijkheid en connectie met je klanten te verliezen.

Je wilt strategisch te werk gaan en bent opzoek naar diepgang, zowel met je klanten als in je bedrijf. Je bent opzoek naar een process om je bedrijf verder te schalen zonder die persoonlijke connectie te verliezen.

Herken jij je hierin? Je bent…

anouk julian feest creative journeys marketing automatisering 2 1
N

een gevestigde coach met grote ambities waarbij je klantervaring en persoonlijke connectie op #1 staan.

N

klaar voor de volgende stap in jouw bedrijf en wil hier meer vrijheid in ervaren.

N

One of a kind! Je houdt van diepgang en doet er alles aan om jouw klanten te laten groeien.

N

opzoek naar een geautomatiseerd process wat zorgt voor een betere klantervaring en meer omzet.

N

gek op het opbouwen van connecties met je audience en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Je bent klaar met het net doen zoals de rest en je wil impact maken

Impact maken doe je al een tijdje, maar je hebt het gevoel dat dit groter kan. De afgelopen tijd voelt marketing en sales voor je als trekken aan een dood paard… Totaal niet de manier hoe jij wilt ondernemen. Je wilt ondernemen vanuit rust, plezier, vrijheid en vooral vanuit connectie.

Je wilt doorgroeien met je bedrijf, terwijl je de kwaliteit en persoonlijke connectie wilt behouden. Maar samen met een schaalbaar product heb je nog geen idee hoe je dit gaat aanpakken. Je wil die persoonlijke aandacht voor jouw klanten behouden, maar tegelijkertijd ook meer vrijheid voor jezelf creëeren. Dat is tenslotte waarom je bent gaan ondernemen.

Je leert jouw coachees dat alles mogelijk is, zolang je er maar voor gaat! Maar toch heb je zelf het gevoel dat je moet kiezen tussen vrijheid en de persoonlijke connectie óf doorgroeien met je bedrijf.

Wij geloven dat dit hand in hand kan gaan, doordat je een oprechte connectie gaat opbouwen met jouw (toekomstige) klanten op een geheel stratisch geautomatiseerde manier. Zo kan jouw bedrijf doorgroeien terwijl jij nog meer vrijheid en plezier behaalt!

Anouk julian Creative Journeys Marketing Automatiseringen 1

Je loopt omzet mis doordat je

Stop met omzet mislopen en start met groeien. Goede processen zijn de basis van jouw bedrijf. Door deze te automatiseren zorg je ervoor dat iedereen de juiste en meest relevante informatie ontvangt, zo hoef je geen kaartjes meer te verkopen aan iemand die ze al heeft of iemand een product aan te bieden waar zijn/haar interesse toch niet ligt. Zo kan jij je focussen op je bedrijf en laat je geen omzet meer liggen!

Je loopt omzet mis doordat je

Stop met omzet mislopen en start met groeien. Goede processen zijn de basis van jouw bedrijf. Door deze te automatiseren zorg je ervoor dat iedereen de juiste en meest relevante informatie ontvangt, zo hoef je geen kaartjes meer te verkopen aan iemand die ze al heeft of iemand een product aan te bieden waar zijn/haar interesse toch niet ligt. Zo kan jij je focussen op je bedrijf en laat je geen omzet meer liggen!

Nies Cools

Nies Cools

Coach, vrijheidsstrijder en goestingdoener

Anouk & Julian zijn echt twee fantastische mensen. Hun aanpak waarbij zij mij echt geholpen hebben met structuur te krijgen in mijn funnels, om de hele opzet te doen en de cijfers te analyseren vind ik echt super fantastisch. Het is niet dat zij zomaar wat e-mails opzetten en je dan achterlaten, maar ze kijken ook echt naar de hele strategie erachter. Ik ben heel erg blij dat ik hen ben tegengekomen en ik kijk er ook echt naar uit om in de toekomst nog verder met hen samen te gaan werken.

Nienke Retail Inkoper

Nienke Hoeskema-Beuving

Inkoop- expert en coach

De samenwerking verliep heel soepel met Anouk en haar team. Na een interview bij mij in de tuin zijn ze aan de slag gegaan. Vandaag staat een complete mailfunnel klaar om mijn doelgroep, ondernemers in de mode, te inspireren en informeren hoe je meer uit de inkoop kan halen. Het effect van de funnel gaan we de komende maanden zien. Het feit dat hij nu staat is voor mij een mijlpaal. Want zelf had ik er de tijd niet voor. Anouk en haar team nemen het werk echt voor je uit handen.

Elisa Online Business Manager

Elisa Vergote

Online Business Manager

Ik heb de laatste maanden samengewerkt met Julian en Anouk en het is een verademing geweest om met hen samen te werken! Ze hebben duidelijk ontzettend veel kennis van wat ze doen, ze doen wat er moet gebeuren en dat allemaal met de glimlach. Dankzij hen hebben we een hele mooi lancering kunnen draaien en zijn we dagelijks bezig met het beter leren kennen van onze klanten en het verzamelen van leads. Ik kan hen van harte aanbevelen!

anouk julian creative journeys 6

Jouw reis is toch ook uniek? Waarom die van je klant nog niet?!

Jouw reis om de coach te worden die je nu bent ging ook niet geheel vanzelf, en al helemaal niet in een rechte lijn omhoog. Waarschijnlijk ging het meer van boven, naar beneden, naar recht, naar links en weer terug omlaag, totdat je eindelijk weer boven was. De reis van jouw klant is net zo hobbelig.

Door het combineren van alle mogelijke lead generaties, data en events die er gebeuren zorgen wij ervoor dat iedereen zijn eigen persoonlijke reis aflegt. We gaan je bedrijf strategisch automatiseren, en zorgen er voor dat je geheel geautomatiseerd een betere connectie met je (toekomstige) klanten krijgt wat zorgt voor meer omzet!

Jouw Creative Journey

racket funnelsgebouwd 2

Strategie

De eerste maand gaan we aan de slag met de strategie van jouw automatiseringen en deze inrichten op basis van jouw doelen!

racket funnelsgebouwd 2

Technische opzet

Daarna gaan we voor je aan de slag met de technische koppelingen, opzet en het schrijven van te gekke emails.

racket funnelsgebouwd 2

Optimalisatie

Als bonus krijg je 3 maanden na de livegang van je automatiseringen een optimalisatie van ons! Op basis van de gegenereerde data zorgen we dat jouw funnels nog beter lopen.

Benieuwd hoe samenwerken met ons is?

Blijven samenwerken? Dat kan! Dan onderhouden en optimaliseren we alles gerelateerd aan je automatiseringen. Verder zijn we dan ook altijd beschikbaar voor advies rondom je funnels en al je gave marketing ideeën! Dit kan al vanaf €880 per maand.

*Excl. BTW. Betalen in termijnen is mogelijk!

racket funnelsgebouwd

te gekke funnels gebouwd

racket funnelsgebouwd

%

van de mensen wil een persoonlijke ervaring

racket funnelsgebouwd

personen door onze funnels

Hi, wij zijn Anouk en Julian

& wij zijn gek op

We willen een impact maken op de manier hoe jij als bedrijf communiceert en geloven dat jij nóg meer impact en omzet kunt maken wanneer je de connectie aangaat. Dit doen wij geheel geautomatisereerd! Op deze manier kun jij genieten van de vrijheid en focussen op het werk dat nú belangrijk is.

FAQs

Wat is de investering?

Aangezien jouw bedrijf uniek is vinden wij het belangrijk dat er maatwerk plaatsvind voor jouw automatiseringen en funnels. We willen natuurlijk dat je het meeste uit jouw funnels en automatiseringen gaat halen!

De samenwerking begint vanaf €6.000 excl. BTW en betalen in termijnen is mogelijk!

In een strategiesessie kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden om jouw bedrijf verder door te groeien!

Hoe lang werken we minimaal samen?

Een project bestaat in de basis uit 3 maanden*:

  • De eerste maand staat in het teken van de opzet van de juiste strategie voor jouw bedrijf.
  • De tweede maand vind de technische opzet plaats waarin wij alles technisch gaan koppelen en alle content gaan schrijven.
  • De derde maand gaan we opleveren en dan klikken wij op de knop LIVE!

Als bonus krijg je 3 maanden na oplevering nog een optimalisatie van ons! Wij sturen op data en met de optimalisatie zorgen wij ervoor dat je nog verder kunt doorgroeien!

Verder is het mogelijk om na het project met ons maandelijks samen te blijven werken. Op deze manier zorgen wij dat alles geüpdate en geoptimaliseerd blijft, en kunnen wij je altijd van advies voorzien voor het meest optimale gebruik van je contacten.

*Indien je project groter is kan het zijn dat er extra tijd nodig is.

Welke taken nemen jullie precies over?

We ontzorgen je geheel in de opzet en onderhoud* van je automatiseringen en funnels.

Wij creëren de meest optimale strategie, richten jouw programma’s voor je in, bouwen de automatiseringen, schrijven de emails**, en koppelen de automatiseringen technisch voor je.

Natuurlijk kunnen we dit niet zonder jouw kennis en zal er tijdens de periode een dichte samenwerking plaatsvinden. Jij bent expert in jouw vakgebied, en om die kennis te kunnen vertalen hebben we jou natuurlijk nodig!

*Een samenwerking na het project is mogelijk.

**De mails zelfs schrijven aan de hand van onze strategie is ook mogelijk. Plan een strategiesessie in om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Zijn er ook andere samenwerkingsmogelijkheden?

Ja! Onze kennis ligt bij marketing en automatiseren. Heb je hier een ander project in kijken we graag met je mee of we je hierbij kunnen helpen. Plan een strategiesessie in om de mogelijkheden te bespreken!