VIP Jaartraject

Je bent klaar voor de volgende stap in je bedrijf en wil hierbij persoonlijke en strategische begeleiding én de uitvoering hiervan.

Creative Journeys Anouk en Julian Jaartraject

Je voelt aan alles: het is tijd voor de volgende stap

Jij als coach wilt mensen vooruithelpen, ze verder laten groeien dan dat ze zelf ooit voor mogelijk gehouden hadden. Dat is waarom jij bent gaan coachen! Je wil geen standaardproduct aanbieden, maar iets wat hen écht verder gaat helpen. Het is alleen ontzettend moeilijk om dit persoonlijke te blijven doen nu jij zo hard aan het doorgroeien bent.

Je hebt al een omzet van boven de 300k per jaar of hebt de ambitie dat dit jaar te bereiken en je bent extreem goed in wat je doet! Maar toch mist er iets. Je wilt verder groeien, hogere omzetten en conversies behalen maar bovenal meer vrijheid om te doen waar je energie van krijgt!

Maar wel met een grote uitdaging: de diepgang en de persoonlijke connectie met je klanten niet verliezen.

Dit past bij jou als je…

^

een gevestigde coach bent met een multiple 6 figures omzet en de ambitie hebt om verder te groeien in omzet en vrijheid. Hello 7 figures 👋🏻

^

streeft naar het hoogst mogelijke haalbaar. Je bent hier niet om middelmatig te zijn en gaat voor de top!

^

houdt van diepgang. Zowel in je diensten als in de ervaring die je met mensen hebt. 

^

meer wilt dan maar wat mailtjes achter elkaar. Je wil ervaring, uniekheid en totaal onvergelijkbaar worden in je markt.

^

je aandacht niet meer dun wil verspreiden over het groeiend aantal klanten.

In 1 maand draaide onze klant €37.000 passieve omzet met één van onze automatiseringen

Doorbreek het plafond

In de wereld van standaard weggevers, algemene e-mails en op het verkeerde moment het verkeerde aanbod presenteren verlies je de connectie met je (toekomstige) klanten. Dit kan echt niet meer… Het is tijd om die klanten ervaring naar een hoger niveau te tillen. Elke klant op de juiste plek!

Stel je voor dat je met jouw persoonlijke aandacht nog meer mensen kan bereiken. Zonder daar zelf meer tijd en energie in te moeten steken. Beeld je in dat iedereen die met jouw bedrijf te maken krijgt, van je hoogst betalende klant tot de meest anonieme subscriber van je mailinglijst, een unieke persoonlijke klantreis doorloopt.

Dat je bij iedereen aanwezig bent. Dichtbij. Authentiek jezelf. Zonder dat jij elke dag mailtjes, appjes en voice berichtjes aan het inspreken bent.

Tot nu toe heb jij al deze aandacht zelf aan je klant kunnen geven, maar dat gaat nu gewoon niet langer zo wanneer je nog meer klanten krijgt. Dat krijg je simpelweg gewoon niet meer voor elkaar. Je bent bang om die aandacht, mooie visie en missie kwijt te raken bij een groter publiek en begint daardoor tegen een plafond aan te lopen…

Dat moet toch anders kunnen!?

Yes, dat kan anders. Met te gekke lead magnets, video interacties, gepersonaliseerde emails, en andere interactieve elementen zoals coole quizzes en (live) events zetten wij, aan de hand van alle data, jouw unieke business strategisch en super persoonlijk neer!

Net zoals jij vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom werken we per jaar maar met een selectief aantal ondernemers! Alle aandacht voor jou en je bedrijf dus.

Golvend lijntje groen

Hi, wij zijn Anouk & Julian

We zijn het zat om 3 keer dezelfde mails te ontvangen uit mailfunnels. Interactie, connectie en authenticiteit. Dat willen we zien. En jouw (potentiële)klanten ook!

We hadden het al een week geleden gedaan. Maar we kregen nog steeds mailtjes om ons in te schrijven voor het webinar.

We hadden het al lang gekocht. Maat we kregen nog steeds mailtjes op in die cursus in te stappen.

Mooie praatjes aan de voorkant. Terwijl je aan de achterkant de klant vergeet. Zonde want zo laat je mensen zich dus een nummertje voelen. Terwijl ze op je website en Instagram zoveel connectie met je voelen.

Hit unsubscribe. Zonde van al die moeite die je gestopt hebt in het vullen van je mailinglijst.

Dat moet anders dachten we. Met onze International Business (BSc & MSc) achtergrond combineren we business, marketing, data met systemen die voor jou gaan werken.

We snappen dat het ingewikkeld is en dat je er gewoon geen zin en tijd voor hebt.

Je vind het niet leuk. Wij genieten ervan. Dus regelen wij het nu voor je. Mooi toch?

We helpen je om de onderliggende connecties tussen de voorkant en de achterkant van je bedrijf te leggen. Zo ontstaan de meest persoonlijk en unieke klantreizen.

Een unieke en persoonlijke connectie met klanten, waarbij ze zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Daar geloven we in.

Geen nummer in een massa, maar individuen met hun eigen persoonlijke klantreis. Voor minder doen we het niet.

Dit zeggen onze klanten over samenwerken met ons

review 2
review 8
review 3
review 4
review 7
review 5
review 1

De praktische kant van dit traject

Bij jouw unieke bedrijf hoort maatwerk! Wij geloven niet in standaard en gaan alleen voor het beste resultaat voor jouw bedrijf. Wat er wel altijd bij zit is:

 • (Live) Strategiedag: Een deepdive in jouw bedrijf, persoonlijke doelen, doelgroep en hoe wij hun customer journey gaan optimaliseren zodat jij verder doorgroeit in omzet en ambassadeurs.
 • Technische opzet van funnels: We richten je programma’s in, bouwen de funnels en koppelen alles technisch. Tijdens dit project communiceren we met je team en krijg je toegang tot een uitgebreid project management systeem.
 • Samenwerken: We beginnen met samenwerken voor één jaar, een échte commitment dus. Zowel voor jou als voor ons. Wij geloven in bijsturen, optimaliseren en doorgroeien met jouw bedrijf. Tijdens dit jaar zitten we dus in jouw team én zijn we je strategische sparringpartner, zo kunnen we maximaal impact maken!
 • Live chat contact: Tijdens onze samenwerking staan wij altijd voor je klaar voor al je vragen rondom je nieuwsbrief, automatiseringen of andere toffe ideeën. We zorgen er samen voor dat je altijd de juiste informatie verstuurd naar de juiste personen.
 • Strategische partner: Daarnaast zijn wij jouw strategische partner in je bedrijf. Wil je advies over hoe je je lancering kunt aanpakken, hoe je je nieuwe product gaat vermarkten of andere business zaken? Daar zijn wij voor! Dit bespreken wij dan ook in onze maandelijkse calls.
 • Data rapportering: Meten is weten 😉. Elke maand krijg je van ons dan ook een update over wat de cijfers doen en hoe we daarop kunnen gaan handelen om het nog persoonlijker te maken.
 • Schrijven van e-mails (optioneel): Met jouw kennis schrijven wij de juiste mails voor binnen de automatiseringen. Geen salesige algemene e-mails, maar e-mails die impact maken!

  Ben jij hier klaar voor? Zet jezelf op de wachtlijst en weet als eerste wanneer er een plekje vrijkomt!

  FAQs

  Wat is de investering?

  Wij werken met een aanbetaling en een vaste maandelijkse prijs voor één jaar.

  De investering is vanaf €36.000 excl. BTW.

  Ben je benieuwd naar wat bij jou past? Plan dan hier een gesprek in.

  Wanneer kan ik starten?

  Op dit moment nemen wij geen nieuwe mensen meer aan om 1:1 mee te werken. Schrijf jezelf in voor de wachtlijst en hoor als eerste wanneer er weer een plekje vrijkomt!

  Hoe lang werken we minimaal samen?

  We gaan altijd een commitment aan voor 1 jaar! Hierna is er de mogelijkheid om te verlengen en om samen te blijven werken.

  Welke taken nemen jullie precies over?

  We ontzorgen je geheel in de opzet en onderhoud van je automatiseringen en funnels.

  Wij creëren de meest optimale strategie, richten jouw programma’s voor je in, bouwen de automatiseringen, schrijven de emails*, koppelen de automatiseringen technisch voor je, zorgen voor data rapportering, en optimaliseren en onderhouden al je funnels.

  Daarnaast zijn wij jouw strategische marketing partner waar je terecht kunt voor al je vragen rondom lanceringen, nieuwe producten in de markt plaatsen of hoe je nog verder kunt gaan met je lead generatie.

  *De mails zelfs schrijven aan de hand van onze strategie en onder onze begeleiding is ook mogelijk.

  Zijn er ook andere samenwerkingsmogelijkheden?

  Ja! Onze kennis ligt bij marketing en automatiseren. Heb je hier een ander project in kijken we graag met je mee of we je hierbij kunnen helpen. Plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken!

  Schrijf jezelf in op de wachtlijst en weet als eerste wanneer er een plekje vrijkomt!