Referenties

Dit is wat onze klanten zeggen over samenwerken met ons

review 2
review 4
review 9
review 5
review 1
review 8
review 12
review 3
review 7
review 10
2
7
1
5
6
3
4
Nies Cools

Nies Cools

Coach, vrijheidsstrijder en goestingdoener

Anouk & Julian zijn echt twee fantastische mensen. Hun aanpak waarbij zij mij echt geholpen hebben met structuur te krijgen in mijn funnels, om de hele opzet te doen en de cijfers te analyseren vind ik echt super fantastisch. Het is niet dat zij zomaar wat e-mails opzetten en je dan achterlaten, maar ze kijken ook echt naar de hele strategie erachter. Ik ben heel erg blij dat ik hen ben tegengekomen en ik kijk er ook echt naar uit om in de toekomst nog verder met hen samen te gaan werken.

Nienke Retail Inkoper

Nienke Hoeskema-Beuving

Inkoop- expert en coach

De samenwerking verliep heel soepel met Anouk en Julian. Na een interview bij mij in de tuin zijn ze aan de slag gegaan. Vandaag staat een complete mailfunnel klaar om mijn doelgroep, ondernemers in de mode, te inspireren en informeren hoe je meer uit de inkoop kan halen. Het effect van de funnel gaan we de komende maanden zien. Het feit dat hij nu staat is voor mij een mijlpaal. Want zelf had ik er de tijd niet voor. Anouk en Julian nemen het werk echt voor je uit handen.

Elisa Online Business Manager

Elisa Vergote

Online Business Manager

Ik heb de laatste maanden samengewerkt met Julian en Anouk en het is een verademing geweest om met hen samen te werken! Ze hebben duidelijk ontzettend veel kennis van wat ze doen, ze doen wat er moet gebeuren en dat allemaal met de glimlach. Dankzij hen hebben we een hele mooi lancering kunnen draaien en zijn we dagelijks bezig met het beter leren kennen van onze klanten en het verzamelen van leads. Ik kan hen van harte aanbevelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor jou zien?